Milyen digitális fóliák közül lehet választani?

Termékek

Fényáteresztő - opálos

Digitális fóliák

Ki Be

A fényáteresztő digitális fóliák közös jellemzője, hogy átlátszó és opálos állapot között lehet kapcsolni vagy dimmelni őket. Az opálos állapotban megkapjuk a privát szférát viszont nem zárjuk ki a természetes fényt. A fóliák szinte bármilyen sima üvegfelületre telepíthetőek.

Fényzáró - sötét

Blackout Digitális fóliák

Ki Be

A fényzáró digitális fóliák közös jellemzője, hogy átlátszó és sötét állapot között lehet kapcsolni vagy dimmelni őket. A sötét állapotban nem csak a kíváncsi tekinteteket, hanem a fényt is  kizárhatjuk. A fóliák szinte bármilyen sima üvegfelületre telepíthetőek.

Okosüvegek

Ki Be

Okosüvegek esetében két üveglap közé előre integrált Digitális fóliáról beszélünk. Okosüvegek segítségével komplett üvegirodák építésére is lehetőség van, ott ahol még csak most tervezik a Digitális fólia technológia bevezetését.

Okoskorlát

Ki Be

Az okoskorlát egyesíti az okosüveg funkcióit az üvegkorlát eleganciájával, így teremtve egyedi és utánozhatatlan enteriőrt az Ön teraszára.

Kvíz

Melyik termékünk a legmegfelelőbb az Ön számára?

Töltse ki a következő kvízt

Ahelyett, hogy Önnek kelljen kibogarászni a különféle termékünk és azok számos tulajdonsága közül, hogy melyik a legmegfelelőbb az Ön számára inkább tötse ki ezt a rövid kvízt és mi megmutatjuk az Önnek legmegfelőbb opciókat.