Mi mindenre jó a digitális fólia?

Megoldások

Digitális fólia megoldások

Nem csupán kapcsolható átlátszóság

A digitális fólia segítségével egy üvegfelületet átlátszóvá vagy épp opálossá változtathatunk egy gombnyomásra. Ezzel maximális kontrollunk lesz a privátszféránk felett.

De ez még nem minden, a digitális fóliák egyéb tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a felhasználás helye még enegiahatékonyabb, biztonságosabb és kényelmesebb legyen.

Alkalmas arra, hogy kiváltsa a hővédő fóliákat vagy biztonsági fóliákat is.

Ezenkívül vannak olyan felhasználási módjai is amire eddig talán nem is gondolt.

- 01

Belátásgátlás

A tükörfólia már a múlté, a jövő az elektronikusan vezérelhető átlátszóságé. Igen, kedvére kapcsolgathatja vagy dimmelheti az üvegfelületei átlátszóságát, így a természetes fény mindig bejut, de a kíváncsi szemek elől egy gombnyomásra elrejtőzhet.

- 02

Hő- és infra védelem

Akár 30% energia megtakarítást érhet el a digitálisfólia segítségével. A fóliánk infravörös fény szűrési képessége 98,5% feletti. A klímaváltozás egyre sürgetőbbé teszi az épületek energiahatékonyságának növelését, miért pazarolna el súlyos kilowattokat ha ezt másra is fordíthatná?

- 03

UV védelem

A digitális fóliák 99,9% feletti UV fény szűrésre képesek teljes spektrumban, ezáltal megvédik az otthona és az irodája bútorait és berendezéseit a káros UV sugaraktól, késleltetve ezzel az öregedésüket.

- 04

Betörés védelem

Más gyártók 125 µm vastagságban is forgalmaznak biztonsági épületfóliát, a mi fóliáink minimum 380 µm vastagságúak (azaz 3-szor olyan vastagok). Ön szerint melyik védi meg jobban az értékeit?

- 05

Árnyékolástechnika

A digitális fólia piacon egyedülálló módom a DLC Blackout digitális fólia termékünk akár 99%-os fényzárást biztosít, méghozzá ugyanúgy elektronikusan szabályozható átlátszósággal, mint a többi digitális fóliánk. A DLC Blackout termékünk tökéletesen akalmas üvegtetők vagy bioklimatikus pergólák árnyékolására is. 

- 06

Hangszigetelés

A digiális fóliáink extra hangszigetelést biztosítanak minden üvegfelületen. Zárja ki a nyüzsgést az irodájából vagy tárgyalóból és dolgozzon hatékonyabban a munkatársaival. Ha fontos az Ön számára a nyugodt munkakörnyezet, akkor tekintse meg csendkapszula termékcsaládunkat is, amik szintén digitális fóliával vannak felszerelve.

- 07

Interaktív média felület

Digitális fóliával ellátott üvegfelületek projektorral együtt vetítőfelületként is használhatóak. Nagyszerű lehetőség egy üvegtárgyaló funkciójának elegáns bővítésére vagy egy üzlet kirakatának a mozgó reklám megjelenítésre. Igény esetén az üvegfelületeket érintésérzékennyé tudjuk tenni.

- 08

Irodai üvegfal rendszerek

Nem csak utólagos fóliázásra van lehetőség. Amennyiben a kezdetektől fogva digitális fóliával álmodta meg az irodáját, úgy szívesen segítünk a komplett üvegfalrendszer tervezésében és építésében.